Tervetuloa uuteen TilassaTools.com kauppaamme!

14.12.2016

Heippa FinnishLearningTools.com… TERVETULOA Tilassatools.com!

 


Hyödynnä

Tilassatools.com

AVAJAISTARJOUKSET:tilassatools-1

VARASTOTUOTTEET -40%

TILAUSTUOTTEET -20%

Loppiaiseen saakka!

 

Verkkokauppamme TilassaTools uudistui

Teroitimme web-kauppamme strategiaa ja siirsimme sen entistä ketterämmälle alustalle.

Tuloksena syntyi uudistunut web-kauppa Tilassatools.com, jolla tähtäämme kotimaan markkinoiden lisäksi myös tuotteidemme vientiin ympäri maailmaa.

Tilassa Tools on syntynyt asiakkailtamme kummunneesta tarpeesta muunneltaviin ja oppimista aidosti edistäviin ratkaisuihin. Ideat tuotteisiimme ovat tulleet käyttäjiltä tilasuunnitteluprojektien aikana.

Omat tuotteemme suunnittelee Tilassa Oy:n muotoilutiimi, jossa on osaavia puuseppiä, sisustusarkkitehtejä ja teollisia muotoilijoita. Lisäksi valikoimassa on myös muiden valmistajien innovatiivisia oppimis- sekä työympäristöihin sopivia tuotteita.

Tarpeet kohtasivat osaajan

Tiimillämme oli tarve uudistaa Finnishlearningtools.com kauppaamme, jonka ylläpito valmiilla, kankealla kauppapaikkasovelluksella oli osoittautunut liikaa aikaa ja vaivaa vieväksi.

Nina LindholmVerkostomme kautta uudistuksen tekijäksi löytyi web-kauppamerkonomiksi opiskeleva Nina Lindholm, joka haki harjoittelupaikkaa alkusyksystä tiimistämme.

Kaupan nimi päätettiin lyhentää TilassaTools.comiksi ja tuoda visuaalisuutta lähemmäksi Tilassa.fi sivuston look&feeliä. Sivustoa tullaan kehittämään ketterästi jatkossa kohti ”perfektionistisia” visioitamme, pienin askelin edeten.

Tavoitteena uuden työn luominen

Tilassa tiimin tavoitteena on luoda TilassaTools.com kaupasta tuottavaa liiketoimintaa ja muodostaa siten Ninalle työpaikka työharjoittelun lopputuloksena. Nina onkin osoittautunut päteväksi ja täsmälliseksi web-kaupan tekijäksi ja some-sisällöntuottajaksi.

Tilaamalla web-kauppamme tuotteita työllistät kotimaisia muotoilijoita, puuseppiä ja kaupanalanosaajia.

Lämpimästi tervetuloa Tilassatools.com asiakkaaksi! Kuinka voimme olla avuksi? 

 

 

 

Osallistavan suunnittelun uutiset suoraan sähköpostiisi!

Asiantuntijamme
pitävät sinut ajan tasalla!
Tilaa
uutiskirjeemme tästä!
Copyright © 2018 Tilassa Oy