Rakennuspalvelut Helsinki ja Uusimaa

icon-remonttiTilassa sisätilojen rakennuspalvelut  – kun laatu ja aikataulu ratkaisevat

Tiiimimme toteuttaa tinkimättä sisätilojen remontoinnin ja rakentamisen suunnitelmat. Annamme rakennuspalveluistamme huolettomuus- sekä laatutakuun. Rakentaminen ja suunnittelu ovat ydinosaamistamme – sinä voit rauhassa keskittyä omaasi. Palvelemme asiakkaitamme pääkaupunkiseudulla.

Tilassa on huoleton valinta

  • Toimimme saumattomasti yhteen koska suunnittelu ja rakennuspalvelut ovat samassa talossa – suunnitelmat toteutuvat kuten pitää, eikä sinnepäin.
  • Kaikki tekijämme ovat oman osaamisalueensa rakennusammattilaisia, jotka tekevät työt nopeasti ja tehokkaasti,  heti ensimmäisellä kerralla oikein.
  • Tilassa rakennuspalvelut tarjoavat tarvittaessa koko urakan, sisältäen maalaustöiden ja rakennustöiden lisäksi sähkösuunnittelun, sähköasennukset ja lvi-asennukset.
  • Tarjoamme myös rakennuttamista palveluna, joka on hyvä vaihtoehto, mikäli urakka halutaan kilpailuttaa useammalla rakennusyrityksellä.
  • Puuseppämme toteuttavat myös erikoiskalusteet ja kiintokalusteet kohteisiin mittojen mukaan ammattitaidolla ja täsmällisesti.

Asiakkaamme kommentoivat: ”Lopputulos ylitti odotukset.”  ”Tuli sellainen kuin tilattiin, aikataulussa ja budjetin sisällä.”

Tilassa Oy kuuluu Suomen Tilaajavastuun Luotettava kumppani -ohjelmaan.

Tilaajavastuu

Kiinnostuitko? Keskustelemme mielellämme tarpeistanne, ota meihin yhteyttä!

 

Osallistavan suunnittelun uutiset suoraan sähköpostiisi!

Asiantuntijamme
pitävät sinut ajan tasalla!
Tilaa
uutiskirjeemme tästä!
Copyright © 2019 Tilassa Oy