Keitä me olemme

Tilassa Oy:n perustaja Harri Markkula
Perustaja, toimitusjohtaja, sisustusarkkitehti ja puuseppä
Strategia, kehittäminen, suunnitteluprojektien johtaminen
Sisustusarkkitehti
Työ- ja oppimisympäristöjen suunnittelu, esteettömyyskartoitukset
Sisustusarkkitehti Antonia Sonntag
Sisustusarkkitehti
Työ- ja oppimisympäristöjen suunnittelu, osallistaminen
PARINAZ MOHAMMADI
Sisustussuunnittelija
Tilasuunnittelu ja visualisoinnit (VR)
JARMO NIEMINEN
Arkkitehti, Diviloopperi Oy
Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

 

Mitä lisäarvoa tarjoamme?

Toimintaympäristöllä on strateginen vaikutus organisaatioiden päivittäiseen tulosten saavuttamiseen. Osallistava suunnittelu tarjoaa työkalut paitsi toimivien tilojen suunnitteluun, myös organisaation muutosten tukemiseen luotettavan analysoinnin ansiosta.

Kaikki lähtee käyttäjistä

Suunnittelemme elämyksellisiä ja innovatiivisuutta tukevia yritys- ja oppimisympäristöjä. Asiakkaitamme ovat yritykset ja oppilaitokset, joille oppiminen, tiedon jakaminen ja uuden tiedon luominen ovat toiminnan ytimessä.

Asiakas on aina tiiviisti mukana osallistavassa Kasvukausi suunnitteluprosessissamme. Asiakas tuntee parhaiten toimintansa, me yhdistämme siihen oman osaamisemme tilojen toimivuudesta sekä motivoivista ja innovatiivisista ympäristöistä. Tarvittaessa avaimet käteen toimitettuna.

Lopputulos on aina taatusti asiakaslähtöinen, innovatiivinen ja innovatiivisuutta tukeva, asiakkaan toimintaa parantava tilaratkaisu – vaivattomasti.

Monialainen Tilassa-tiimi

Vahvuutemme on monialainen osaaminen. Olemme sisustusarkkitehtuurin, muotoilun ja palvelumuotoilun sekä rakennusalan asiantuntijoita. Meillä on myös vahvaa kaupallista osaamista.

”Meidän itsemme on oltava se muutos jota maailmalta haluamme. Se vaatii meiltä rohkeutta ja jääräpäisyyttä.”

Tilassa Oy syntyi huhtikuussa 2013 intohimosta elinikäiseen oppimiseen, erinomaiseen asiakaskokemukseen, oppimista, hyvinvointia ja tuottavuutta tukeviin toimintaympäristöihin ja millintarkkaan toteutukseen.

Haluamme tarjota asiantuntijuuttamme niille, jotka arvostavat samoja asioita.

 

Copyright © 2020 Tilassa Oy