Keitä me olemme

Tilassa Oy:n perustaja Harri Markkula
Toimitusjohtaja, sisustusarkkitehti, puuseppä
PARINAZ MOHAMMADI
Sisustussuunnittelija ja XR-Designer
Konseptisuunnittelu ja virtuaalimallintaminen (VR ja AR-tilat)
JARMO NIEMINEN
Arkkitehti, Diviloopperi Oy
Arkkitehti- ja rakennussuunnittelu
Account Manager
Myynti- ja verkostot
Esteettömyyskartoittaja
Esteettömät tilat ja ympäristöt

 

Mitä lisäarvoa tarjoamme?

Toimintaympäristöllä on strateginen vaikutus organisaatioiden päivittäiseen tulosten saavuttamiseen. Osallistava suunnittelu tarjoaa työkalut paitsi toimivien tilojen suunnitteluun, myös organisaation muutosten tukemiseen luotettavan analysoinnin ansiosta.

Kaikki lähtee käyttäjistä

Suunnittelemme elämyksellisiä ja innovatiivisuutta tukevia yritys- ja oppimisympäristöjä. Asiakkaitamme ovat yritykset ja oppilaitokset, joille oppiminen, tiedon jakaminen ja uuden tiedon luominen ovat toiminnan ytimessä.

Asiakas on aina tiiviisti mukana osallistavassa Kasvukausi suunnitteluprosessissamme. Asiakas tuntee parhaiten toimintansa, me yhdistämme siihen oman osaamisemme tilojen toimivuudesta sekä motivoivista ja innovatiivisista ympäristöistä. Tunnemme erityisesti hybridityön haasteet ja mahdollisuudet. Tarvittaessa avaimet käteen toimitettuna.

Lopputulos on aina taatusti asiakaslähtöinen, elämyksellinen ja innovatiivisuutta tukeva, asiakkaan toimintaa parantava tilaratkaisu – vaivattomasti.

Monialainen Tilassa-tiimi

Vahvuutemme on monialainen osaaminen. Olemme sisustusarkkitehtuurin, muotoilun ja palvelumuotoilun sekä rakennusalan asiantuntijoita. Tiedämme millaisessa ympäristössä mieli voi hyvin ja työn tuottavuus kasvaa.

”Meidän itsemme on oltava se muutos jota maailmalta haluamme. Se vaatii meiltä rohkeutta ja jääräpäisyyttä.”

Tilassa Oy syntyi huhtikuussa 2013 intohimosta elinikäiseen oppimiseen, erinomaiseen asiakaskokemukseen, oppimista, hyvinvointia ja tuottavuutta tukeviin toimintaympäristöihin ja millintarkkaan toteutukseen.

Haluamme tarjota asiantuntijuuttamme niille, jotka arvostavat samoja asioita.

 

Copyright © 2024 Tilassa Oy