Tervetuloa NETForumiin #oppiminenNYT osastollemme!

30.8.2016

Miltä näyttää uuden OPSin mukainen oppiminen?

Tule katsomaan uudenlaista opiskelua #OppiminenNYT -osastolle NetForumiin (Wanha Satama) 15. -16.9.2016, heti sisäänkäynnin jälkeen!

Miten tuetaan uuden opetussuunnitelman laaja-alaisia tavoitteita ja annetaan oppilaille vapaus rakentaa tietoa itselleen merkityksillä tavoilla, mielekkäästi ja merkityksellisesti?

Messuosastolla pääroolissa ovat oppilaat, jotka rakentavat yhteisöllisesti tietoa hyödyntäen tiloja sekä uusimpia tapoja oppia. Kuudesluokkalaiset opiskelevat kahden päivän ajan osastolla yrittäjyyttä itseohjautuvasti, selvittäen, mikä merkitys messuilla ja sen ulkopuolisilla yrityksillä on yritysmaailmalle sekä heille itselleen omia tulevaisuuden työllisyysmahdollisuuksiaan ajatellen. Messukävijät voivat kulkea tilassa vapaasti, kysyä, havainnoida ja sekä napata parhaat vinkit toteutetusta kokonaisuudesta opetukseen. Elämyksellinen #OppiminenNYT-osasto vastaanottaa vieraat heti pääsisäänkäynnin jälkeen, ja on auki koko messujen ajan.

Moderni oppimisympäristö sisältää Microsoftin opetusteknologiaratkaisut (mukaan lukien mm. Office 365, OneNote ja Microsoft pilvipalvelut), Lenovon opetustilan ICT-teknologian (mukaan lukien Lenovo LAN School luokanhallintaratkaisun, älypuhelimet, tabletit, kannettavat ja palvelimet), Lekolar-Printel Oy:n muuntojoustavat opetustilaratkaisut (mm. kalusteet, sisustaminen ja opetusvälineet), Tilassa Oy:n pedagogiseen oppimisprosessiin pohjautuvan tila- ja sisustussuunnittelun sekä Educoden osaamisen ja oppimisen edistämisen koulutus-, konsultointi- ja kehittämispalvelut.

OppiminenNYT_NetForum2016_1200px_fin

Osallistavan suunnittelun uutiset suoraan sähköpostiisi!

Asiantuntijamme
pitävät sinut ajan tasalla!
Tilaa
uutiskirjeemme tästä!
Copyright © 2024 Tilassa Oy