Uutta! Tilassa tuottaa myös Virtual Reality ympäristöjä

Luomme tiloista nyt myös Virtual Reality malleja ja videoita!

Virtual Reality -mallit ovat tietokoneella luotuja simulaatioita, jotka tehdään mahdollisimman realistisiksi. VR-ympäristössä on mukana valaistus, ympäröivä luonto ja ihmiset. VR-ympäristöä tarkastellaan esimerkiksi Oculus Rift -laseilla, ja liikkumista ohjataan peliohjaimen avulla.

Virtual Reality malleista helposti videoita

VR-mallinnuksista voimme luoda helposti myös videoita, joiden avulla käyttäjät pääsevät jo suunnittelun varhaisessa vaiheessa näkemään ja kokemaan uudet tilat. Suurin osa ihmisistä kokee 3D hahmottamisen haasteelliseksi pelkän pohjakuvan perusteella. Still-havainnekuvissa puolestaan haasteena on se, että se paljastaa vain yhden kuvakulman, ja kokonaisuus jää hahmottumatta.

Virtual Reality -mallissa käyttäjät pääsevät kokemaan uuden ympäristön aidon tuntuisesti. VR-mallin tarkasteluun tarvitaan tehokas tietokone ja VR lasit. Esimerkiksi Metropolia Myyrmäen kampukselle järjestetään mahdollisuus vierailla uudella kampuksella jo etukäteen hyödyntämällä yhtäaikaisesti useampaa tietokonetta ja laseja.

VR mallista on helppo luoda videoita, jotka voidaan jakaa käyttäjille nähtäväksi. Kuulemamme mukaan: jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, video puolestaan kertoo enemmän kuin tuhat kuvaa. Näin pystymme entistä tehokkaammin jakamaan tietoa käyttäjien kanssa suunnittelun aikana, ja saamme heiltä täsmälliset kommentit mahdollisimman aidon ympäristön perusteella ajoissa. Uskomme, että voimme parantaa näin osallisuuden kokemista ja sitoutumista, jotka ovat tärkeä osa Kasvukausi -osallistavaa suunnitteluprosessiamme.

Lue lisää Virtual Reality mahdollisuuksista Wikipediasta.

Tutustu kohteeseemme: Metropolia Myyrmäen uusi kampus

Tervetuloa siis ensi visiitille Metropolia Myyrmäen Kampuksen uuden laajennuksen aulatiloihin tämän videon myötä. Irtokalustussuunnittelu on parhaillaan meneillään, ja päivitämme videon luonnosesitystä varten kalustettuna. Pian käyttäjät pääsevätkin arvioimaan miltä tila näyttää täysin valmiina ensi syksynä.

Tiedustele lisää VR-mallinnuksista myynniltämme

Kerromme mielellämme kuinka voimme kustannustehokkaasti mallintaa tilanne tarpeidenne mukaan. Suunnitteluprosessimme tukee ketterää havainnollistamista, ja suunnitteluohjelmistomme mahdolllistavat nopean 3D mallinnuksen.

Enää hinta ei ole esteenä virtuaalisten ympäristöjen luomisessa!

Osallistavan suunnittelun uutiset suoraan sähköpostiisi!

Asiantuntijamme
pitävät sinut ajan tasalla!
Tilaa
uutiskirjeemme tästä!
Copyright © 2024 Tilassa Oy